Uusi käyttäjä?

Luo nyt käyttäjätunnus maksutta: REKISTERÖIDY TÄÄLLÄ

Sähkötyöturvallisuus Sähkäri SFS 6002

Kurssi on tarkoitettu henkilöille, jotka työskentelevät alle 1000 V:n sähköasennuksien, koneiden sekä laitteiden huolto- ja kunnossapitotöissä.

1. Aloita kurssi heti

Maksu tapahtuu luotettavasti ja nopeasti suomalaisessa verkkopankissa sekä yleisimmillä luottokorteilla Paypal sekä Adyen/Paytrial-maksuvälityksen kautta. Kun ostotapahtuma on suoritettu, voit aloittaa kurssin heti eikä sinun tarvitse odottaa kurssitunnuksia.

• Uusi käyttäjä - aloita kurssi kirjautumalla käyttäjäksi (ylhäällä oikealla)
  • Mikäli sinulla on käyttäjätunnus valitse Osta-painike ja etene ohjeiden mukaan.

2. Tilaa kurssitunnus - yritysasiakkaat

Tilaa kurssitunnus (myös ryhmät) oheisen linkin kautta täyttämällä tilauslomake.

Kurssin voit maksaa joustavasti:

1.  henkilökohtaisilla verkkopankkitunnuksilla, luottokorteilla, osamaksulla tai laskulla
  2. tilaamalla verkkolaskun yritykselle.

Arkipäivänä ennen klo 14 tehdyn kurssitilauksen kurssitunnukset toimitetaan samana arkipäivänä. Klo 14 jälkeen tehdyissä ja viikonlopun aikana tehdyissä tilauksissa kurssitunnukset toimitetaan seuraavana arkipäivänä. Kurssista myönnettävä kortti postitetaan, kun kurssi on hyväksytysti suoritettu (läpäisty) ja kurssimaksu on suoritettu. (verkkolaskut kohta 2.)

Tilaa nyt kurssitunnukset!

Verkkokoulu.com kokemuksia

”Kurssin asiasisältö oli hyvä ja tiivis. Asiat oli saatu hyvin ja tehokkaasti esille. Erinomainen vaihtoehto perinteiselle kalliimmalle ja aikaa vievälle kurssille.”

Mika Kontio, TSS Group Oy

"Oppi tehokkaammin kuin luokkakoulutuksessa, kun opiskeluun joutuu keskittymään. Laadukas ja sisällöltään hyvä toteutus. Kurssi tempaa mukaansa niin, ettei malttaisi keskeyttää. Löytyi mielenkiintoisia uusia asioita. Ei sido aikatauluun, voi toteuttaa opiskelun, milloin haluaa.

Voin suositella!”

Jukka Rautiainen, Sähkötöiden johtaja, LujaBetoni Oy

Kurssin sisältö perustuu SFS 6002:15 sähkötyöturvallisuusstandardiin ja EN 50110-1, -2, jotka täyttävät sähköturvallisuuslain 1135/2016 vaatimukset sähkötyöturvallisuuskoulutuksesta.

Koulutusvelvoite koskee kaikkia sähköalan töihin osallistuvia henkilöitä; asentajien ja esimiesten lisäksi myös kaikkia työnjohto-, käyttötoiminta-, suunnittelu-, opetus- ja muissa asiantuntijatehtävissä toimivia sähköalan ammattilaisia. Soveltuu myös suunnittelijoille, automaatio- ja instrumentointialan henkilöille sekä sähköalaa opiskeleville.

Kurssi toimii myös yleisenä osana työnantajalle kuuluvan työturvallisuuslain (738/2002) 14 §:n mukaisen koulutusvelvoitteen täyttämistä sähköalalla työskentelevälle työn tekijälle annettavasta opastuksesta ja ohjauksesta.

Asiakkaamme ovat todenneet Verkkokoulu.com kurssin edut yritykselle ja osallistujalle:

• Helppo, joustava ja aikaa säästävä koulutusmuoto
  • Laadukas ja selkeä kokonaisuus
  • Helposti ymmärrettävä sisältö
  • Motivoiva toteutusmuoto
  • Monipuolinen lähestymistapa
  • Mielenkiintoinen oppimisympäristö
  • Hyvä asiantuntemus
  • Hyvät tukimateriaalit

Asiakaspalvelu ja tilaukset

p. 050-5127577

Haluan, että minuun otetaan yhteyttä